bloesem01a

Bach Bloesem Remedies bestaan uit 38 tincturen op basis van bloemen en planten. Elk heeft specifieke eigenschappen om verschillende problemen aan te pakken. Deze tincturen kunnen helpen bij het beter omgaan met emoties in het dagelijkse leven, die u uit balans brengen.

De Bach Bloesem Remedies komen overeen met de originele bloesemextracten, waarvan de werking door Dr. Edward Bach in de jaren 30 is ontdekt. Vandaag de dag werken ze nog op dezelfde manier.

Bachbloesem Remedies werken op het emotionele vlak, de gemoedsgesteldheid. Als er naast de emotionele verstoring ook een fysieke storing is, dan helpen Bachbloesem Remedies om de ziekte beter te aanvaarden, onder ogen te durven zien, te hopen op herstel en optimisme. Wat u emotioneel bezig houdt wordt ondersteund, waardoor de ziekte zich gemakkelijker laat bestrijden. Het zelfgenezend vermogen wordt daardoor vergroot.

Ik gebruik de Bachbloesem vaak als onderdeel van de therapie, maar u kunt ook een afspraak maken om zelf met Bachbloesem Remedies aan de slag te gaan. Welke Bachbloesem Remedie of combinatie van Bachbloesem Remedies bij u past komt dan in het gesprek naar voren.